Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166; 06/30-217-8294       E-mail:  csepel.he@gmail.com;  info@cshe.hu;
A Csepel Horgász Egyesület 85 éves. Ebből az alkalomból Elnökségünk úgy döntött, ha lehetőségünk lesz rá, akkor az idei évben elkészítjük az akadálymentesített horgászhelyet, amivel precedenst szeretnénk teremteni elsősorban a Dunaágon. Szerencsére az idei évben lehetőségünk volt ennek a tervnek önerőből történő megvalósítására és elkészítettük a Dunaág első, kimondottan mozgássérülteknek készült horgászhelyét. Szeptember 25-én kis ünnepség keretében került sor a hivatalos átadásra.
                                    Támogatóink:             * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
Átadtuk a csepeli akadálymentes horgászhelyet.
Terveink között szerepel a csőhídi versenypályánál is létrehozni egy ilyen horgász helyet a jövő évben, hiszen annak autóval való megközelítése egyszerűbb. Ennek a költségeit viszont szeretnénk majd támogatásból fedezni, melyhez várjuk a jelentkezőket.
 
Köszönetet szeretnék mondani Bp. Csepel XXI. kerület Önkormányzatának és a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. segítségének a horgászhely kialakításában.

A horgászhely átadását követően egyesületünk vállalja a horgászhely rendben tartását, karbantartását, hogy ez a hely mindig rendelkezésre álljon mozgáskorlátozott horgászainknak.

Megköszönjük Gurisatti Gyula kerekesszékes világbajnok horgásznak, és Serman László barátunknak, hogy élményhorgászatával emelte az átadás színvonalát.
A horgászhely pontos helye:
A horgászhely a Hollandi út 240-től, a 71-es busz végállomásától kb. 150 méterre található.
A mozgáskorlátozott horgászhely olyan sikeres lett az elkészülése óta eltelt időben, több országos megkeresést is kaptunk.Az egyik legfontosabbat az Access4you irodától kaptuk:

Az Access4you International Kft az ’Access4you’ védjegy szabályzata és szempontrendszere alapján az auditálást és minősítést elvégezte, mely alapján a horgászhely megfelel a védjegyhasználat feltételeinek.

A helyszín az 'Access4you' szabályzata szerint akadálymentes
• kerekesszékesek,
• babakocsis kismamák,
• idősek, mozgásában korlátozottak számára.

Ez alapján a Csepeli akadálymentes horgászhely az ’Access4you’ tanúsító védjegy alap fokozatára jogosult.”

További képek a FOTÓGALÉRIÁBAN!
A CSEPELI HÍRMONDÓBAN MEGJELENT CIKK: