Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166,  E-mail:
csepel.he@gmail.com; info@cshe.hu;
A CSEPEL HORGÁSZ EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSI  DÍJAI
A DÖMSÖDI HORGÁSZTANYÁN
A horgásztanya Dömsödön - Budapesttől csak 50 km-re - a Ráckevei (Soroksári)-Duna partján, közvetlenül a vízparton található. Horgászoknak és családtagjaik részére kínálunk komfortos szálláshelyet, elérhető áron. A horgásztanya 4 szobával üzemel. Alkalmas közös baráti horgászatra, horgász ill. edzőtábor megrendezésére, vagy egyéb csoportos rendezvény - táborozás, iskolai kirándulás -  lebonyolítására. A szobákhoz tartozik egy közös nappali színes tévével, két fürdőszoba, két WC, teakonyha, hűtőszekrény, mikró, Wifi, a szobákban hűtőszekrény.  A horgásztanyához - díjmentes - zárt parkoló tartozik. A szállásdíj fizethető SZÉP kártyával  és bankkártyával is !

A  CSHE sikeresen pályázott a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció magánszálláshelyek és egyéb szálláshelyek fejlesztése pályázatán, melynek ereményeként felújításra került a Dömsödi horgásztanya.A project keretében parkoló hely bővítése, emeleti lépcső felújítása, nyilászárók javítása, korszerűsítése, a teljes lakótér villanyhálozatának korszerűsítése, felújítása, a vizes helységek felújítása, a szobák és a társalgó berendezési tárgyainak cseréje szerepelt.


A horgásztanyán nyaraló vendégeket melegkonyhás büfé várja, kellemes kerthelységgel.

Teljes ellátást biztosítunk: szendvicsek, meleg ételek, palacsinta, jégkrém, hideg csapolt sörök, édességek.

Helyben biztosítunk mindent, amivel a nyaralását kellemesé tehetjük. A Csepeli Horgász Egyesületbe belépve, éves területi jeggyel, vagy napijegyet vásárolva lehet a környéken horgászni.

Lehetőség van helyben a horgász engedély kiváltására, továbbá napijegy váltására, SZÉP kártyás és bankkártyás fizetési lehetőséggel;


A tanyától pár kilométerre található a Préri Horgásztó, ahol mindenki megtalálja a számára legkedveltebb horgászati lehetőségeket. A Préri Horgásztó honlapja ITT !

Nyitvatartás: március 1-től november 30-ig!

Cím: 2344. Dömsöd, Alsódunapart 29.
Telefon: Kovács Péterné, 06/20-319-6897;  
Email:    csepeltanya@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/cshedomsodofficial/

A tanya területén a HÁZIREND betartása mindenki számára kötelező. Ennek megszegése első esetben üzemeltetői figyelmeztetéssel, második esetben a tanyáról történő kitiltással jár.
Árak:

        Dömsöd horgásztanya, szoba ár:

Nap/fő/Ft

          TELJES  ÁR

3.800.-
         
          KEDVEZMÉNYES  ÁR
             (A kedvezményes ár igénybevételére jogosult az egyesületi tag,
              annak felesége/férje/élettársa; 10 év feletti gyereke18 éves korig.)

2.500.-*
   
          GYEREK ÁR
         
(10 éves kor alatt egységesen)

1.000.-
       
             CSOPORT RÉSZÉRE
            
(Minimum 10 fő és legalább két éjszakai tartózkodás esetén.)

2.500.-

            
MOSATÁSI DÍJ
             (Csak 1 éjszaka igénybevétele esetén.)

500.-
   *-gal jelölt:   A kedvezményadás feltétele az adott évre befizetett egyesületi tagdíj.
További képekért kattintson a fotóra !
A tanya kijelölt területén a bérlőknek október 1. és április 31. között a csónak tárolása díjtalan. Csónak tárolására lehetőség van május 1. és szeptember 30 között, - csak a kijelölt területen - melynek díja 2.000.- Ft/hó.
A Dömsödi Nagyközségi Önkormányzat rendelete alapján, 18 éves kor felett, minden eltöltött vendégéjszaka után idegenforgalmi adó fizetendő (jelenleg napi 250.- Ft), melyet a szállás díjjal együtt kell megfizetni. (Jelenleg az IFA megfizetésének kötelezettségét a kormány felfüggesztette.)

Szálláshely egy éjszakára történő igénybevétel esetén 500.- Ft/fő mosatási díj fizetendő.
                                    Támogatóink:             * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
SEGÍTSÉG A TANYA MEGKÖZELÍTÉSÉHEZ ITT ELÉRHETŐ !
Kinyitott a dömsödi horgásztanya!
Örömmel értesítünk mindenkit, hogy a vonatkozó rendeletek alapján ismét üzemel a dömsödi tanya szálláshely szolgáltatása.

Néhány fontos szabály:

- A szálláshelyet korlátozás nélkül vehetik igénybe az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyek.

- A szálláshelyen a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy tartózkodása megengedett. (Koronavírus ellen védett személy az, aki ezt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja.
)

- A szálláshely üzemeltetője  megtagadja a szálláshelyre történő bejelentkezését annak, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát nem igazolja.

- A szálláshelyen vendégként tartózkodó személy nem köteles maszkot viselni.

- A szálláshelyen családi esemény vagy magánrendezvény abban az esetben szervezhető, illetve tartható, ha azon az egy időben jelenlévők száma nem haladja meg az ötven főt.