Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166; 06/30-217-8294       E-mail:  csepel.he@gmail.com;  info@cshe.hu;
Horgászni reggel 5 óra és este 11 óra között, egyéni szabadidős sporttevékenység keretében lehet! Ebben az időszakban a horgászat egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani. A horgászat során - a belterülete kivételével - nem kell maszkot viselni. Az éjszakai horgászat jelenleg csak saját, közvetlen vízparti ingatlanról, ott is csak családi körben lehetséges.

Egyesületünknél folyamatos a vizsgáztatást! Javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezzenek be az  elérhető szabad időpontok egyikére, mert nagy a jelentkezők száma és maximálva van a vizsgán résztvevők létszáma ! Májusban és júniusban a vizsganapokon két időpont közül lehet választani. A vizsgáról, illetve a jelentkezési módokról ITT talál információt.

A vizsgán FFP2-es szájmaszk viselése mindenki számára kötelező, melyről a vizsgázónak kell gondoskodnia. (Maszk megvásárolható egyesületünknél!)

Az egyesület horgásztanyája kedden és csütörtökön 12 és 18 óra között tart nyitva. Javasoljuk, aki ügyet szeretne intézni - a torlódások elkerülése érdekében - előzetesen telefonon egyeztessen az ügyintézés idejéről.

Hívható telefonszámok:
*  06-1-277-2166; vagy 06/30-217-8294; csak kedden és csütörtökön 12-18 óra között!
    (hívásokat e telefonszámokról csak félfogadási időben tudunk fogadni)
*  06-20-917-1332; hétfőtől péntekig csak 08.00-19.00 óra között!

Jegyforgalmazói pontjainkon, - a meghirdetett nyitvatartási idő alatt, betartva az előírásokat - továbbra is   lehetőség van az engedélyek kiváltására. Minden forgalmazói helyünkön lehetőség van bankkártyás és Szépkártyás fizetésre!

        Kérjük és megköszönjük szíves együttműködésüket! Továbbra is vigyázzunk egymásra!


                                                                                                                     Jó egészséget kívánva:

                                                                                                                 Csepel Horgász Egyesület

                                    Támogatóink:             * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
A járványhelyzettel kapcsolatos kormányrendeletek, valamint a MOHOSZ előírásai alapján az alábbiakról tájékoztatjuk a Horgászainkat: