Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166; 06/30-217-8294       E-mail:  csepel.he@gmail.com;  info@cshe.hu;
Horgászni reggel 5 óra és este 10 óra között, egyéni szabadidős sporttevékenység keretében lehet! Ebben az időszakban a horgászat egyedül vagy ugyanazon háztartásban élőkkel közösen folytatható azzal, hogy másoktól legalább 1,5 méter távolságot kell tartani. A horgászat során - a belterülete kivételével - nem kell maszkot viselni. Az éjszakai horgászat jelenleg csak saját, közvetlen vízparti ingatlanról, ott is csak családi körben lehetséges.

Az áprilisra meghirdetett vizsgák megtartásra kerülnek! Javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezzenek be az április hónapra még elérhető szabad időpontra. Ha ez sikertelen, akkor javasoljuk a májust, ahol a vizsganapokon szintén két időpont közül lehet választani.

A vizsgán - a járványügyi előírások alapján -  FFP2-es szájmaszk viselése mindenki számára kötelező, melyről a vizsgázónak kell gondoskodnia. (Maszk megvásárolható egyesületünknél!)

Az egyesület horgásztanyája április 8-ig csak csütörtökönként 12 és 18 óra között tart ügyeleti nyitvatartást. Javasoljuk, aki ügyet szeretne intézni - a torlódások elkerülése érdekében - előzetesen telefonon egyeztessen az ügyintézés idejéről.

Hívható telefonszámok:
*  06-1-277-2166; vagy 06/30-217-8294; csak csütörtökön 12-18 óra között!
    (hívásokat e telefonszámokról csak félfogadási időben tudunk fogadni)
*  06-20-917-1332; hétfőtől péntekig csak 08.00-19.00 óra között!

Jegyforgalmazói pontjainkon, - a meghirdetett nyitvatartási idő alatt, betartva az előírásokat - továbbra is   lehetőség van az engedélyek kiváltására. Minden forgalmazói helyünkön lehetőség van bankkártyás és Szépkártyás fizetésre!

        Kérjük és megköszönjük szíves együttműködésüket! Továbbra is vigyázzunk egymásra!


                                                                                                                     Jó egészséget kívánva:

                                                                                                                 Csepel Horgász Egyesület

                                    Támogatóink:             * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
A járványhelyzettel kapcsolatos kormányrendeletek, valamint a MOHOSZ előírásai alapján az alábbiakról tájékoztatjuk a Horgászainkat: