Támogatóink:          * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
2019. április 2.-i hírlevél
Kedves Horgásztársunk!

Ezen hírlevelet két kiemelt rendezvény miatt küldjük Önöknek.

1. Egyesületünk 2019. május 4-én tartja évértékelő, és az ez évi teendőket meghatározó küldöttgyűlését az Egyesület horgásztanyáján. (1213 Budapest, Hollandi út 240)  A küldöttgyűlésre meghívókat küldünk ki, de aki nem kap meghívót, az külön regisztrálhat alapszabályunk szerint. Alapszabályunkat megtalálhatják a www.cshe.hu  honlapunkon.

2. 2019. május 25-én rendezzük meg Házi Horgászversenyünket a Csőhídi versenypályán. Jelentkezés előzetesen történik, mert ezen a napon és a versennyel egyidőben rendezzük meg a Gyermeknapi horgászatunkat is.

         
FONTOS, aktuális:

Több volt horgászunk nehezményezte, hogy a Pintér-Fehér horgászboltban szerette volna kiváltani éves engedélyét, és Csepel Horgász Egyesületi tagság helyett más egyesületbe léptették be. Sajnos többek nem rendelkeztek megfelelő információval, és távozás után jöttek rá, hogy más egyesület tagjai lettek. Az állami jegy mellé ráadásul 7-800 Ft támogatást szedtek be tőlük.

Még egyszer tájékoztatjuk Önöket, hogy az említett horgászbolt nem értékesít Csepel Horgász Egyesületnek semmiféle horgász értékcikket. Amennyiben továbbra is Egyesületünkhöz szeretnének tartozni, javaslom keressenek minket félfogadási időben és kedvezményes áron tagjai lehetnek egyesületünknek. Ez az ajánlat csak az idén kiváltott tagságira vonatkozik.

Sikerült pótolnunk azt a lehetőséget, hogy félfogadási időn túl is lehessen horgászokmányokat váltani, illetve a horgász regisztrációt elvégezni.

Ezek az üzletek:
UK Peca Store Horgászbolt (1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc utca 107-115/c.)
Csati Horgászbolt (Dunaharaszti, Fő út 125.)
Carpcommandó Horgászüzlet (Törökbálint, Kastély u. 88.)

Kérjük figyeljék Facebook oldalunkat, illetve honlapunkat bővebb információért.

Várjuk Önöket rendezvényeinken, és partner horgászboltjainkban!

                                                                                                                                 Üdvözlettel,
                                                                                                        A Csepel Horgász Egyesület ElnökségeAmennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni kérjük jelezze a csepel.he@gmail.com címen.