Támogatóink:          * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
2018. október 26.-i hírlevél
Szeretnénk tájékoztatni egyesületünket és tagjainkat érintő néhány aktualitásról.

1.      Az első és legfontosabb a Horgászkártya regisztráció. Kérjük, hogy a regisztrációt még az idei évben végezzék el, ezzel is megelőzve a jövő évi esetleges sorban állást az engedély kiváltásánál. Jövőre engedélyt csak a regisztrációs díj - amelyet csak csekken lehet befizetni - rendezését követően lehet kiváltani. Amennyiben 2018 december 4-ig regisztrál, értékes MOHOSZ nyereményekben részesülhet, akár egy autót, vagy egy floridai horgászatot is nyerhet!

2.      A májusi küldöttgyűlésünk döntése értelmében a 2019. évre érvényes tagdíjakat a 4.200 Ft-ról, 3.800 Ft-ra, ifjúsági horgászainknál pedig 2.200 Ft-ról, 1.500 Ft-ra csökkentettük.

3.      Változás történt jegyeink értékesítésében.  Egyesületünk és a Pintér Horgász bolt közötti jegyértékesítési szerződés megszűnt, tehát ott nem értékesítenek Csepel Horgász Egyesület horgászokmányokat. Kérjük Önöket, hogy a 2019. évi okmányokat egyesületünknél, a Csati horgászboltban, vagy Dömsödön a megszokott módon váltsák meg. Kérjük továbbá, ha emailben megkeresik Önöket ebben a témában, vagy, hogy lépjenek be más egyesületbe, tájékoztassák egyesületünket.

4.      Külön felhívjuk figyelmüket nyugdíjasaink programjaira, melyeket a rendezvényeket megelőzően publikálunk.

5.      A nagy érdeklődésre tekintettel újra indítjuk őszi horgász szakkörünket, új vezetőkkel, változatlan tartalommal. Az első foglalkozást 2018. november 9-én 17:00 órakor tartjuk az Egyesület hollandi úti székházánál. Ha van ismeretségi körükben olyan gyermek, akit érdekel a szakkör, kérem, segítsen abban, hogy eljusson hozzánk jelentkezése.

6.      Az egyesületünknél 2019-ben is folytatódik a Horgászvizsga lehetősége.

További programjainkkal kapcsolatban kísérjék figyelemmel honlapunkat (www.cshe.hu) illetve Facebook oldalainkat. Minden fontos információval időben megjelenünk ezeken az oldalakon.

Kérjük, hogy esetleges észrevételeivel, véleményeivel, javaslataival keresse egyesületünket. Bízunk benne, találkozunk Önnel következő rendezvényeinken, vagy a Horgászkártya regisztráció alkalmával!                                                                                                   Mészáros Ferenc
                                                                                                      CSHE elnök