Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166,  E-mail:
csepel.he@gmail.com; info@cshe.hu;
                                    Támogatóink:            * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
2019. január elsejével kezdődően a Magyar Országos Horgász Szövetség bevezette az elektronikus azonosító  Horgászkártyát, melynek célja a papír alapú horgászigazolvány kiváltása. Engedélyt kiváltani ezentúl csak a kártyára regisztrációval rendelkezőknek van lehetősége a regisztrációs díj (2.200,- Ft) MOHOSZ részére, csekken történő befizetését követően. Fontos információ továbbá, hogy a gyermekkorú horgászt is kell regisztrálni, azonban részükre nem kell a kártyát kiváltani. A kártyára történő regisztrációhoz szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya.

Regisztrálni online - a www.horgaszjegy.hu honlapon (itt csak bankkártyával lehet fizetni) - vagy az egyesületünk horgásztanyáján van lehetőség.

A regisztrációt követően kb. 90 nap múlva postázza a MOHOSZ a kártyát a regisztráció során megadott lakcímre, ajánlott levélben. A kártya fizikális megléte nem szükséges az engedély kiváltásához.

A részletes ismertető anyag megtekinthető ITT!
Horgászkártya regisztráció