Támogatóink:          * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
Április 24-25.-én került megrendezésre az RDHSZ Feeder CsapatBajnokság a sokak által kedvelt Csőhídi versenypályán. Az új kiírás szerint - a verseny rangjához méltóan - szombaton a B osztály versenye zajlott, vasárnap pedig az A osztály versenyét rendezték meg, ahol egyesületünket két csapat is képviselte.

A Csepel HE feeder csapatát Hutóczki Attila,  Nedvesi János,  Dr Pataki Zoltán  és Zelei Csaba csapatvezető alkotta, míg a Mátrix-Csepel HE  csapatát Szabó István,  Debrődi Attila,  Túri Pál  és Gyimesi Bence csapat vezető összeállításban vett részt a versenyen.

Az előző napi - B osztály versenye - gyenge fogások ellenére csapataink nagy elszántsággal foglalták el helyeiket. A fogások jóval a pálya adottságai alatt maradtak, melyet köszönhetünk az időjárás szeszélyeinek is, de az adott napon kell mindig bizonyítani. Versenyzőink jól küzdöttek, ennek meg is lett az eredménye és így mindenki izgatottan várta a mérlegelést. A Csepel HE Feeder csapat a szektor eredmények alapján 4 pontot gyűjtve, 10540 gr összfogással felállhatott a dobogó legmagasabb fokára,  Nedvesi Janika 4325 gr-os fogása a pálya legnagyobb mért súlya lett.

A Mátrix-Csepel HE  csapatunk 13 pontot gyűjtve 6465 gr fogással pedig a 3. helyet szerezte meg. Ezzel mindkét csapatunk a dobogóra került!

Egyesületünk csapatai erejét mi sem mutatja jobban, minthogy az RDHSZ által szervezett csapat versenyeken minden kategóriában a Csepel HE csapatai a Bajnoki  cím védői.
Beszámoló az RDHSZ 2021. évi Feeder Csapatbajnokságáról
Képek a FOTÓGALÉRIÁBAN!