Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166,  E-mail:
csepel.he@gmail.com; info@cshe.hu; 
Tájékoztató az egyesületbe belépni szándékozók részére:
Amennyiben az egyesületünk tagja kíván lenni keresse fel a fogadónapokon a Budapest, XXI. Hollandi út 240. szám alatt található horgásztanyánkat.

Ha már rendelkezik horgászvizsgával, vagy korábbi érvényes állami horgászjegyét, horgászigazolványát bemutatja, lehetősége van csatlakozni egyesületünkhöz és kiváltani a horgászathoz szükséges okmányokat. Keressen meg minket, lépjen be egyesületünkbe és mi azonnal kiállítjuk okmányait..  Áraink ITT megtekinthetőek !

Amennyiben nincs még vizsgája, a horgásztanyánkon folyamatosan lehetőség van a vizsga megszerzésére (írásos tesztlap kitöltése és szóbeli vizsga alapján, részletek ITT!). 
A vizsga díja: 3.500.- ft. Eredményes vizsgát követően megvásárolhatóak a szükséges engedélyek és okmányok.

Egyesületünknél
megvásárolható a horgászismereteket tartalmazó vizsgakönyv, amely tartalmazza mindazon ismereteket melyek szükségesek a horgászvizsgához.

Betöltött hároméves kortól, az adott év december 31. napjáig a 15. életévét be nem töltött személy minősül gyermekhorgásznak.

18 év alatti, valamint az adott naptári évben 18. életévét betöltő, gyermek horgásznak nem minősülő személy részére adható ki ifjúsági engedély.


Azon személyek akik legalább 10. életévüket már betöltötték és az adott naptári év végéig nem töltik be 19. évüket, kedvezményes áron tehetnek horgászvizsgát. Sikeres vizsga esetén ifjúsági horgásznak kell Őket tekinteni. Ebben az esetben a vizsga kedvezményes díja: 1.000.- ft.

Egyesületi tagjaink kedvezményes áron vehetik igénybe egyesületünk dömsödi horgásztanyáját. A tanyáról részleteket ITT TALÁL !

Reméljük hamarosan sporttársunkként üdvözölhetjük Önt is!
                                    Támogatóink:            * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     Jurácsik Park - Építőanyagok forgalmazása, szállítása; 1215. Bp. Ady Endre u. 84-86.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *