Üdvözöljük a Csepel Horgász Egyesület honlapján!
           Címünk: 1213. Budapest, Hollandi út 240.
Telefon:  06-1-277-2166,  E-mail:
csepel.he@gmail.com; info@cshe.hu; 
Fontos tudnivalók  a fogási napló vezetéséhez
A halgazdálkodás és a halvédelem egyes feladatainak végrehajtásáról szóló 133/2013. (XII. 29) VM rendelet:

28. §
(20) bekezdése szerint a horgászat vagy a halászat megkezdésekor a horgász vagy a halász köteles megjelölni ("beikszelni") a fogási naplóban szereplő éves naptárban a horgászati vagy a halászati tevékenység megkezdésének napját. Vízi járműből végzett horgászat esetén a vízi jármű indulása számít a horgászat megkezdésének.

(21) A horgászat vagy a halászat során, legkésőbb a kifogott hal tömegének feljegyzésekor a fogási napló fogás összesítő fogásösszesítő táblázatában fel kell tüntetni a nyilvántartott halgazdálkodási vízterület megnevezését, víztérkódját, valamint a fogás dátumát. Darabszám-korlátozás alá eső hal kifogása esetén a fogás időpontja (óra, perc) is beírandó.

34. §
(5) Az engedélyes a kifogott és megtartani kívánt, darabszám-korlátozás alá eső halat horgászat esetén a horogtól való megszabadítás után, illetve rekreációs célú halászat esetén a halászeszközböl történő kivétel után azonnal köteles a fogási naplóba tollal, kitörölhetetlen módon bejegyezni.
RSD-hoz kapcsolodó víztérkódok:
Budapesti víztérkódok:
                                    Támogatóink:      
    * * * *       Rotima Kft.  -  Fémszórás, felületkezelés;    1211. Bp. Dunalejáró 1-3.     * * * *     NÁDFEDELES CSÁRDA - 1213. Budapest, Hollandi út 239.     * * * *     PRÉRI HORGÁSZTÓ     * * * *
Országos víztérkódok  ITT!